Obce sa zmobilizovali - Janků, Jana
Po niekoľkých varovných upozorneniach Európskej komisie o pomalom čerpaní prostriedkov z predvstupových fondov sa zrýchlilo podávanie projektov na rozvoj poľnohospodárstva a vidieka z fondu SAPARD. Zapojenie podnikateľských subjektov a obcí. Rozloženie čerpania prostriedkov z fondu SAPARD (možnosť čerpania prostriedkov je do konca r. 2006). Projekty SAPARD.