Micro-economic analysis of firms differentiation - Bielik, Peter
Problém ekonomickej diferenciácie podnikov v poľnohospodárstve na Slovensku. Zmena metodologických prístupov k hodnoteniu výkonnosti podnikovej sféry v dôsledku transformácie ekonomiky. Ekonomicko-finančné ukazovatele.