Sustainable development of landscape and village - the criterion of multi-functionality - Jeníček, Vladimír
Trvale udržateľný rozvoj vidieka zahrňuje: renováciu a rozvoj dediny, rozvoj a zachovanie dedičstva vidieka, rozvoj a zlepšovanie infraštruktúr spojených s poľnohospodárstvom, podporu a zvýšenie aktivity turistiky a remesiel, základné služby pre ekonomiku vidieka, finančníctvo a rozvoj služieb. Multifunkčnosť poľnohospodárstva, lesníctva a vodného hospodárstva.