Economic efficiency of agricultural enterprises in the system of organic farming - Jánský, Jaroslav
Dielčie výsledky výskumného projektu, zameraného na efektívnosť hospodárenia podnikov v ekologických systémoch. Vývoj a podpora ekologickému poľnohospodárstvu.