Príprava lepšej bilancie budúceho roka
Vývoj slovenskej ekonomiky v januári až apríli 2003 a eliminácia finančných rizík. Riešenie nepriaznivých ukazovateľov a snaha pripraviť lepšie podmienky pre hospodárenie v nasledujúcom období. Daňové riziká. Eliminácia rizík. Nižšie výdavky.