Decentralizácia verejnej správy projekt splnomocnenca vlády SR na 2003 - 2006 schválený vládou 14. mája
Územná samospráva. Správne konanie a správne súdnictvo. Časový priebeh hlavných aktivít. Informovanie verejnosti. Návrh terminológie pre územnú samosprávu. Názvy žúp. Návrh terminológie pre miestnu štátnu správu.