Tlak na preverenie každej koruny - Uličianska, Zuzana
Skutočnosť a možnosti úspešnej divadelnej reformy na Slovensku. Cieľom je skvalitnenie a zefektívnenie divadelného života. Neuskutočnené zmeny. Stanovené koncepčné zámery. Nová scéna. Nedostatok vzájomnej dôvery medzi kompetentnými.