Mobilizovať vnútorné i vonkajšie zdroje
Stratégia postupu Únie miest Slovenska (ÚMS) pre nasledujúce obdobie. Ďalšie smerovanie a priority ÚMS pre nasledujúce obdobie. Programové ciele. Nástroje, formy a predpoklady realizácie cieľov.