Liekom proti svetovej chudobe má byť liberalizácia - Schönwiesner, Roman
Snaha o zníženie svetovej chudoby. Regionálne rozdiely. Mnohým rozvojovým krajinám sa podarilo v posledných rokoch zvýšiť hospodársky rast a zlepšiť riadenie ekonomík. Obchodné prekážky. Investície do ľudí. Počet ľudí žijúcich v extrémnej chudobe.