Reforma zavedie dva druhy dôchodkov - Záborský, Ján
Dôchodková reforma by mala odštartovať 1.1.2005. Dva druhy dôchodkov - starobné dôchodkové sporenie a kapitalizačný pilier. Vidina vyšších dôchodkov. Potreba prípravy súkromných finančných inštitúcií, ktoré budú spravovať peniaze v kapitalizačnom pilieri. Za podmienok stanovených zákonom môžu fungovať ako dôchodkové správcovské spoločnosti (DSS). Povinnosti DSS. Rozdelenie odvodov.