[Mlieko] - Janků, Jana
Z obsahu: Príčinu prebytkov mlieka sa odstrániť zatiaľ nepodarilo. Pritlačiť na dodávateľov mlieka sa spracovateľom nevypláca. Treťou vlnou privatizácie sa konsolidácia mliekarní neskončila. V EÚ problém prebytkov mlieka nevymizne. Rajo má už tretieho pána, ale vlastnú značku ďalej rozvíja.