Smrečina má nových investorov - Sobinkovič, Branislav
Riadenie Smrečiny Holding I., a.s. Banská Bystrica prevzala spoločnosť SK Invest, a.s. Bratislava v pomerne zlom stave. Výmena manažmentu. Nevyužívané linky. Obnovenie dodávok dreva. Pred investíciami si manažéri chcú urobiť prehľad o výrobných nákladoch firmy, ako aj o odbytových možnostiach.