Hypoúvery si v podnikoch zatiaľ nenašli veľa miesta - Kláseková, Martina
Hypotekárne úvery fyzických osôb vďaka štátnej podpore zažívajú boom, čo sa nedá povedať o právnických osobách. Príčiny danej situácie. Problémom je založenie úveru, schopnosť dlhodobo garantovať návratnosť a konkurencia investičných úverov. Podnikateľský plán. Úroky a poplatky. Základné podmienky hypotekárnych úverov pre právnické osoby.