Európska komisia: Slovensko má mnoho nedostatkov
Slovensko má ešte mnoho nedostatkov v oblasti prípravy projektov na čerpanie z fondov EÚ na podporu zaostalých regiónov. Legislatívny rámec. Inštitucionálny rámec. Administratívne kapacity. Programovacie kapacity. Príprava projektov.