Slovensko a Európska menová únia bez ružových okuliarov - Gonda, Peter
Hlavné riziká členstva v eurozóne súvisia s presúvaním rozhodovaní z národnej úrovne na centralizovanejšiu. Vnútorné bariéry vstupu Slovenska do Európskej menovej únie (EMÚ). Prínosy a preceňovanie prínosov z prevzatia eura. Obchádzané náklady a riziká. Celkové riziká.