Výročná správa o činnosti sociálnej poisťovne v roku 2002
Skrátená verzia výročnej správy o činnosti Sociálnej poisťovne v roku 2002. Samosprávne orgány poisťovne: správna a dozorná rada. Výkonné orgány poisťovne: riadiaca, organizačná a personálna práca, kontrolná činnosť a vonkajšie vzťahy. Publikačná činnosť a mediálna politika. Oblasť dôchodkového zabezpečenia. Pokračovanie v nasledujúcom čísle.