Dôvody oceňovania predmetov priemyselného vlastníctva - Belička, Ivan
Dôvody a právne úpravy týkajúce sa oceňovania predmetov priemyselných práv. Oceňovanie predmetov priemyselných práv: ako súčasť stanovenia hodnoty podniku, z dôvodu vkladu nehmotného majetku do základného imania spoločnosti, v rámci zákona o konkurze a vyrovnaní, v rámci zákona o exekúcii, na účely dojednania ceny pri prevode alebo prevode práva, na účely záložného práva, na daňové účely a v spojitosti s ďalšími zákonmi.