Komora musí zostať hlasom biznisu - Špáni, Ivan
Rozhovor s predsedom Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory P. Mihókom o problematike komôr. Komory ako administratívne štruktúry. Hlavné poslanie komôr. Nepovinné členstvo v SOPK od roku 1996. Tlak vlády na komory.