Rezort financií predložil novelu zákona o bankách - Kuruc, Radko
Návrh novely zákona o bankách. Zmena financovania hypotekárnych úverov bankami. Hypoúver bude financovaný najmenej vo výške 90 percent prostredníctvom hypotekárnych záložných listov.