Pripravovaná reforma má znížiť riziká - Jančík, Ľuboš
Reforma doplnkového dôchodkového poistenia má znížiť riziká, ktoré v tomto sektore existujú. Doplnkové dôchodkové poisťovne sa zmenia na fondy, ich právna subjektivita zanikne a budú spravované správcovskými spoločnosťami.