Frankensteinove potraviny v Európe - Sheldrake, Patrick
Geneticky modifikované potraviny ako nástroj americko-európskej obchodnej vojny. Nariadenie Európskeho parlamentu o povinnom označovaní výrobkov s geneticky modifikovanými prísadami. V otázke konzumácie geneticky modifikovaných výrobkov sa bude rozhodovať spotrebiteľ.