Organizácie budúcnosti - metódy a techniky pre ich riadenie - Barcik, Anna
Riadenie organizácií. Procesy v organizáciách. Metódy a techniky na podporu riadenia organizácií. Univerzálne využitie metód. Organizácia budúcnosti.