Nový pohľad na pracovný vzťah zamestnanec ako investor - Dřínovský, Andrej
Nový pohľad na zamestnanca ako na investora svojho ľudského kapitálu do spoločnosti. Zamestnanec ako investor. Ľudský kapitál a jeho investovanie. Zložky ľudského kapitálu a iejo investície. Návratnosť investície ľudského kapitálu. Objem investície ľudského kapitálu "HCI" (Human capital investment).