Ochrana podnikateľských informácií - Luknič, Arnold Steve
Dôvody na ochranu podnikateľských informácií. Ochranou podnikateľských informácií sa rozumie komplexná ochrana týchto nehmotných aktív podniku, či organizácie. Rozličné formy informácií vyžadujú aj rôzne metódy ochrany a vytvorenie programu ochrany informácií, čo by malo byť snahou celého bezpečnostného tímu. Základné vlastnosti informácií. Dva typy ochrany elektronických informácií. Niekoľko základných znakov kontroly a ochrany informácií.