Novela zákona o správe majetku štátu
Právna úprava zákona č. 161/2003 Z.z. z 23. apríla 2003, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 278/1993 Z.z. o správe majetku štátu v znení neskorších predpisov.