Slovenské technické normy týkajúce sa stavebníctva schválené v roku 2002 - Kováčik, Ľubomír
Od 1. januára 2003 je Slovenská republika zastúpená Slovenským ústavom technickej normalizácie, riadnym členom Európskej komisie pre normalizáciu CEN. Znamená to v plnej miere akceptovať systém práce CEN aj na národnej úrovni. Prehľad smerodajných predpisov a dokumentov usmerňujúcich tvorbu slovenských technických noriem. Slovenské technické normy týkajúce sa stavebníctva schválené v roku 2002.