<The> Economics of the scattered green restoration in cultural landscape - Součková, Helena
Zhrnutie niektorých poznatkov z riešenia výskumného projektu "Prispôsobenie zeleninárstva, ovocinárstva a kvetinárstva jednotnému trhu EÚ". Vývoj základných ukazovateľov v okrasnom záhradníctve. Cieľom výstupu bolo získať podklady pre kvalitné dopady environmentálnej politiky Ministerstva poľnohospodárstva a pre vyššie zastúpenie realizácií územných systémov ekologickej stability v kultúrnej krajine Českej republiky.