Reforma aj o kompromisoch - Tirpák, Marcel
Ministri poľnohospodárstva Európskej únie odklepli reformu Spoločnej poľnohospodárskej politiky. Po odstránení deformačných subvencií má reforma otvoriť priestor na rokovania o ďalšej liberalizácii svetového obchodu.