<The> Effect of feeding technologies on the economics of fattening pigs - Šprysl, Michal
Účelom testu bolo zhodnotenie dvoch kŕmnych techník na produkčnú úžitkovosť hybridnej kombinácie prasiat. Na podklade ziskovej funkcie bolo zistené, že ad-libidná technika kŕmenia vykazuje vo všetkých ekonomických ukazovateľoch lepšie výsledky, než spôsob kŕmenia pomocou restringovanej kŕmnej dávky.