MOL rozširuje svoje aktivity - Benko, Martin
Maďarská ropná a plynárenská spoločnosť MOL po získaní 70 percent akcií bratislavského Slovnaftu zvíťazila v privatizačnom tendri na predaj 25 percent akcií plus jedna akcia chorvátskej naftárskej a plynárenskej firmy INA. Najväčšie maďarské investície v zahraničí (tab.).