Finanční instrumenty v projektovém financování - Pohanka, Jiří
Štruktúra projektového financovania. Získavanie investorov pre poskytnutie finančných prostriedkov. Dlhové financovanie. Vydávanie dlhopisov. Spôsoby zaistenia.