Totální elektronizace peněz - Šlapák, Ondřej
Elektronizácia peňazí. Pojem elektronické bankovky. Zamedzenie podvodnému jednaniu s elektronickými bankovkami. Oslabenie nezávislosti elektronických bankoviek z dôvodu nutnej kontroly tretím subjektom. Oslabenie anonymity pri platení elektronickou bankovkou.