Potešenie zmyslov, elixír života - Krištofičová, Dagmar
Mnohé národy sveta majú svoje kávové a čajové rituály. Čaj, káva a zdravie človeka. História výroby kávy a čaju. Postup pri spracovaní kávy a čaju.