Čínske reformy sú pre Slovensko príležitosťou - Podstupka, Ivan
Priebeh tzv. modernizácie v Číne. Zmena štruktúry čínskej ekonomiky. Rozpočtová politika Číny. Bankovníctvo a privatizácia. Turistický ruch Číny.