MMF znova oceňuje vývoj na Slovensku
Medzinárodný menový fond vníma vývoj v SR aj naďalej pozitívne. Obavy má len o rast zahraničného dlhu. Medzi rizikovými aspektmi uvádza zatiaľ nedostatočné štrukturálne zmeny a vysokú nezamestnanosť.