Čím podmieniť členstvo v eurozóne - Gonda, Peter
Termín vstupu Slovenska do Európskej menovej únie sa postupne posúva k reálnejšiemu horizontu - k roku 2001. Kritériá pripravenosti Slovenska na vstup do EMÚ.