Informačný a komunikačný systém akademických činností ako podpora riadenia manažmentu vysokých škôl - Rešetová, Kvetoslava
Úloha vzdelávacej sústavy sústavy - najmä jej systému vysokoškolského vzdelávania pri hľadaní adekvátnych a efektívnych systémov manažmentu. Informačný systém manažmentu ako nevyhnutná podmienka podnikového manažmentu. Pojem komunikačný systém manažmentu. Informačný a komunikačný systém fakúlt ako podpora riadenia manažmentu vysokých škôl.