Patrí 3 tisícročie marketingovej komunikácii? - Vopálenský, Ján
Ústrednou otázkou súčasnej marketingovej komunikácie je platnosť tradičných komunikačných konceptov, ústredným problémom sú spôsoby ako prekonať komunikačné bariéry, ústredným cieľom je nájsť efektívne komunikačné formáty, a napokon ústredným imperatívom je jej marketingová efektivita.