Ekonomické problémy SR pri vstupe do Európskej únie - Husár, Jaroslav
Vstup do EÚ žiada nielen zabezpečenie rovnováhy v hospodárstve, ale aj adaptačné procesy. Obsahové vymedzenie adaptačných procesov. Výkonnosť slovenského ekonomického systému. Vybrané komponenty HDP USA a jeho štruktúra. Projekcie rastu HDP vybraných krajín.