Vybrané aspekty politiky hospodárskej súťaže v Európskej únii - Tokárová, Mária
Základné východiská politiky hospodárskej súťaže. Dohody obsahujúce súťaž. Zneužitie dominantného postavenia. Fúzie a ich kontrola. Štátna podpora, zásady a pravidlá. Postup pri podávaní sťažností.