Sústava verejných rozpočtov Slovenskej republiky - Beličková, Kornélia, 1966-
Obsah verejných rozpočtov v SR. Pojem štátny rozpočet. Rozpočet vyššieho územného celku. Rozpočet obce. Rozpočty štátnych fondov. Rozpočet Sociálnej poisťovne. Rozpočty zdravotných poisťovní. Rozpočet Národného úradu práce. Rozpočet Fondu národného majetku. Rozpočet Slovenského pozemkového fondu. Rozpočet Slovenskej konsolidačnej, a.s. Rozpočty verejných vysokých škôl.