Budúcnosť účtovných výkazov - Mojcherová, Miroslava
Pojem a obsah predbežných (pro-forma) účtovných výkazov. Podsúvahové nástroje. Zamestnanecké akcie. Penzijné fondy. Vykazovanie výnosov. Tvorcovia štandardov a budúce štandardy. Otázky súvisiace s derivátmi.