Recenzia publikácie Široký, J.: Daňové teórie s praktickou aplikací, Praha: C.H. Beck 2003 - Harumová, Anna, 1955-
Recenzia na knihu Široký, J.: Daňové teórie s praktickou aplikací. Publikácia podáva východiská rôznych teoretických prístupov postupne k praktickej aplikácii daňových teórií. Základným cieľom publikácie je poskytnúť dostatok informácií, prostredníctvom ktorých je možné pochopiť daňový systém v širších súvislostiach.