Nesplnenie povinností uložených zákonom o dani z nehnuteľnosti sa sankcionuje - Bubeníková, Irena
Pokuta za nesplnenie oznamovacej povinnosti. Sankcia za oneskorene podané priznanie k dani z nehnuteľnosti. Penále - sankcia za porušenie finančnej disciplíny. Pokuta za nesplnenie povinností nepeňažnej povahy. Možnosť odpustenia uvedených sankcií.