Postavenie, hospodárenie, podnikanie a zdaňovanie verejných vysokých škôl - Klimešová, Libuša
Postavenie, hospodárenie, podnikateľská činnosť verejných vysokých škôl. Verejná vysoká škola a daň z príjmov.