Vymeriavaci základ SZČO od 1. júla 2003 a odvody do fondov - Macková, Zuzana
Samostatne zárobkovo činné osoby /SZČO/ a nemocenské poistenie, dôchodkové zabezpečenie, zdravotné poistenie, príspevok na poistenie v nezamestnanosti, odvody do fondov.