K telematickej podpore prepravných procesov - Kovács, János
Efektívnosť prepravného procesu a jeho etapy. Informatizácia prepravného procesu. Elektronická výmena informácií. Spôsoby výmeny štrukturalizovaných informácií. Výhody elektronickej výmeny údajov.