Komentár k zákonu o účtovníctve vo väzbe na sústavu jednoduchého účtovníctva - Pecháčová, Tatjana
Celková charakteristika nového zákona o účtovníctve č. 431/2002, ktorý nadobudol účinnosť 1.1.2003. Komentár k vybraným ustanoveniam nového zákona o účtovníctve.