Koncepcia daňovej reformy v rokoch 2004-2006
Potreba daňovej reformy po desiatich rokoch trhovej ekonomiky na Slovensku. Koncepcia daňovej reformy sleduje presunutie daňového zaťaženia z priamych daní na nepriame dane - DPH a spotrebné dane. Snaha o zníženie váhy priamych daní.