Poberateľ starobného dôchodku - samostatne zárobkovo činná osoba a odvody do fondov - Macková, Zuzana
Nárok na výplatu starobného dôchodku. Vymedzenie pojmu samostatne zárobkovo činná osoba. Účasť na nemocenskom poistení a dôchodkovom zabezpečení, odvody do fondov SZČO - poberateľov starobného dôchodku, ktorí nie sú platiteľmi paušálnej dane.